Verkoopstyling

U krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk

Uw huis is uw thuis. Uw kleuren, uw geuren en met een inrichting in uw smaak. U voelt zich er helemaal prettig. Maar vindt een potentiële koper van uw huis dat ook?

De eerste indruk die een potentiële koper van uw woning krijgt, is van grote invloed op het verkoopproces. Kopers beslissen binnen de eerste twee minuten van de bezichtiging of ze willen kopen of niet.

U vergroot uw verkoopkansen door uw woning aan te passen aan de beleving van de geïnteresseerde. Een goede presentatie is daarom essentieel. ‘Jacqueline Volker Lifestyle Adviseur’ optimaliseert de presentatie van uw woning o.a. door verkoopstyling en u verkoopt uw huis sneller!

Wat is verkoopstyling?

Uw huis wordt visueel aantrekkelijker gemaakt voor potentiële kopers door het creëren van rust en ruimte, waarin kijkers goed kunnen zien wat de mogelijkheden voor zichzelf zijn.

Waarom verkoopstyling?

Hoe snel uw huis wordt verkocht hangt af van verschillende factoren waar u geen invloed op heeft: de ontwikkelingen op de hypotheekmarkt, de ligging van uw huis, de vraag en het aanbod op de huizenmarkt, etc. Gelukkig is het verbeteren van de presentatie van uw woning wél een manier waarmee u de verkoop positief kunt beïnvloeden. Uw huis wordt sneller verkocht zonder uw vraagprijs te verlagen. U zult ervaren dat het werkt!

Geringe inspanning, maximaal resultaat!

Het lijkt zo jammer van de moeite: waarom nog investeren in een woning als u die toch gaat verlaten? Toch heeft de ervaring geleerd, dat een investering van € 1.500 in een verkoopstyling meer resultaat oplevert dan de vraagprijs te verlagen met € 15.000. U verdient uw investering dus 10 keer terug! Als u uw huis snel en voor de beste prijs wilt verkopen klik hier om contact op te nemen.

Verkoopstyling voor makelaars

Verkoopstyling is ‘maar’ één tool uit de 7 P’s van de vastgoedmarketing mix. ‘Jacqueline Volker Lifestyle Adviseur’ is uw volwaardig partner bij uitstek om dit gereedschap krachtig in te zetten en verder met u mee te denken in uw strategie in het marketen van o.g.