Jacqueline Volker Lifestyle Adviseur

Referenties

 

Wat relaties hebben ervaren: 

HERMA OTTER UIT RODEN

"Het inrichten van je tuin is niet veel anders dan het inrichten van je huis of het ontwikkelen van je eigen kledingstijl: het is heel persoonlijk en moet bij je passen. Wanneer je iemand ontmoet die je met professionele kennis helpt om dit vorm te geven én snapt wat je – soms – ongezegd bedoelt, dan kun je spreken van die spreekwoordelijke klik. 

Door Jacqueline’s vakkennis te vertrouwen zonder mijn eigen ideeën te kort te doen, ligt er nu een ontwerp dat niet alleen bij mij past, maar waar ook de ontwerpster helemaal achter kan staan. Ik geniet dagelijks van mijn tuin. Het is vreselijk leuk om hier samen blij mee te zijn!"
Herma Otter

Klik hier en bekijk de tuin van Herma.

Kleine voortuinhippie chique

 ------------------

Robert en Gerjan

Robert en Gerjan – Zwolle

“We zaten vol met ideeën voor onze tuin, helaas kwamen we er zelf niet goed uit. Op een tuinbeurs raakten we met Jacqueline aan de praat. Dit eerste gesprek gaf ons meteen een goed gevoel. Ze is met onze ideeën en wensen aan het werk gegaan en we zijn tot het uiteindelijke ontwerp gekomen. Dit was eigenlijk ongeveer zoals wij in gedachten hadden maar nu klopte het én nog belangrijker: het was uitvoerbaar.

Hoveniersbedrijf Ed Bijker ging aan het werk met het ontwerp en het bijbehorende beplantingsplan wat heeft geleid tot het uiteindelijke resultaat.
Een resultaat waar wij erg blij mee zijn!'

Klik hier en bekijk de voortuin van Robert en Gerjan.

Kleine voortuin in ruiten

------------------

 Robert en Gerjan - Zwolle

"Wanneer je zelf vol met ideeën zit, maar niet goed weet hoe je het moet aanpakken, vallen de puzzelstukjes met Jacqueline’s vakkennis keurig op zijn plaats."
Robert

Klik hier en bekijk de ommuurde achtertuin van Robert en Gerjan.

Kleine achtertuin met vijver

-------------------

  Frans de Jong

 Frans de Jong 

"Inmiddels meerdere tuinontwerpen van Jacqueline mogen fotograferen en steeds opnieuw doet ze me versteld staan van haar creativiteit. Grote of kleine oppervlaktes weet ze steeds opnieuw verrassend in te delen, waardoor er een tuin ontstaat welke perfect aansluit bij de bewoners en gebruikers. Ze blijft me verbazen wat je toch nog met een zeer beperkte ruimte kan doen!

Zie er naar uit om haar volgende creatie te fotograferen :-)"
Frans de Jong
Fotograaf, eigenaar FRANSPHOTOGRAPHY

 ----------------

Ruben en Caroline

 RUBEN EN CAROLINE – CAPELLE A/D IJSSEL

"We zijn heel blij met onze tuin. 
Jacqueline heeft eerst grondig onderzoek gedaan. We gaven onze kaders aan: welke beplanting laten staan, bloemenborders creëren die in de seizoenen overlopen en niet teveel onderhoud. 

Daarna gaven we aan wat we mooie planten en bloemen vinden en in overleg hebben we het kleurenpalet samengesteld. 

We hebben nu een heerlijke tuin waar we echt heel trots op zijn!"
Ruben en Caroline

Klik hier en bekijk de tuin van Ruben en Caroline.

Tuin hoekhuis Capelle ad IJssel

------------------------------

Ed Bijker

Ed Bijker - Vinkenbuurt

In 2011 kwam Jacqueline bij ons met het verzoek om haar te helpen bij het aanleggen van ‘Het Zilveren Paviljoen’ te Appeltern. Deze tuin is een pracht tuin geworden en heeft ook nog 'Het Gouden Potlood' gewonnen, iets waar wij uiteraard ook trots op zijn. 

Vanaf deze tijd hebben wij een klik en doet Jacqueline regelmatig een beroep op onze vakkennis. 

Jacqueline heeft de kennis in huis om iets te ontwerpen waar anderen blijven steken, ze is origineel, creatief, heeft een goed luisterend oor en kan zo ontwerpen dat het ook nog uitvoerbaar is!

Ed Bijker, eigenaar HOVENIERSBEDRIJF ED BIJKER

'Het Zilveren Paviljoen' is één van de vele fraai gerealiseerde ontwerpen door Hoveniersbedrijf Ed Bijker, klik hier en bekijk de tuin!

Het Zilveren Paviljoen www.lifestyleadviseur.nl

---------------------------

 

Alie Buit 

“Bij de totstandkoming van haar vernieuwde website hebben wij Jacqueline leren kennen als een gedreven ontwerper met grondige vakkennis. Ze heeft oog voor detail, materialen en kleuren, dit zie je ook terug in de opzet van haar gepresenteerde moodboards. Ze leeft zich in in de gebruiker/klant, wat wil de klant zien, wat zijn de wensen, wie is die klant?

We hebben een prettige samenwerking ervaren met een meedenkende relatie met een to the point instelling!”
Alie Buit
Accountmanager Mamble Easy Web

-----------------------