Jacqueline Volker Lifestyle Adviseur

Profiel

Mijn naam is Jacqueline Volker. Op 1 juni 2007 startte ik ontwerpbureau ‘Jacqueline Volker Lifestyle Adviseur’ tijdens mijn studie aan de Jan des Bouvrie Academie, een hbo opleiding voor ‘Lifestyle en Interieur Design’. Een logische stap omdat ik in 2000, als beheerder van vastgoed, al bezig was met het verbeteren van de presentatie van woningen.

In de functie van calculator in de bouw, passeerden vele bouwtekeningen van woningen mijn bureau. In gedachten richtte ik de woningen in, verbeterde ze om ze meer leefbaar te maken. Ik dacht dat iedereen zo naar wonen keek, totdat ik besefte wat mijn roeping was: ik was de ‘mooi-maker’. 
Nu, 10 jaar later, ontwerp ik zelfs tuinen en interieurs van woningen die destijds als bouwtekening op mijn bureau lagen!  

Mijn passie voor tuinen is groot. Sinds 2010 ontwerp ik voornamelijk tuinen. Tuinen met een interieurtwist, en altijd groen! Die kruisbestuiving tussen tuin en interieur maakt mijn ontwerpbureau en de projecten uniek. Ze vertellen het persoonlijke en unieke verhaal van de opdrachtgever.

Wat is jouw verhaal? Laat het me weten en ik denk met jou mee!

Gewoon even bellen!

Of maak gebruik van het contactformulier.

 

Bestuurder TuinOntwerpersGroep

Commissielid 'Technische Commissie Tuinaanleg en Tuinonderhoud' bij Stichting Groenkeur