Jacqueline Volker Lifestyle Adviseur

Welkom bij
Jacqueline Volker
Lifestyle Adviseur

Hét ontwerpbureau voor tuinen en interieurs

 

ONTWERPEN VOOR BINNEN...

Van je huis een thuis maken, dát is lifestyle! Maar hoe doe je dat?
Het lijkt zo eenvoudig en je ziet voorbeelden genoeg in de woonbladen en tv-programma’s, maar het is van thuis komen in een interieur wat bij jou past nog niet gekomen? Daar kun je nu verandering in brengen!


… ÉN BUITEN!

De tuin als verlengstuk van je interieur, een groene buitenkamer in jouw stijl. Je wilt er in koken, eten, loungen met vrienden en familie en vooral: genieten! Je besteedt je tijd liever niet aan onderhoud, maar wél aan comfortabel tuinplezier? Dat kan.

 


Ben je op zoek naar inspiratie?
Kijk eens rond in de projecten. Regelmatig worden projecten toegevoegd, dus kom nog eens terug!

Wil je genieten van een leefbare tuin of een sfeervol interieur?
Neem gerust contact op. Het kennismakingsgesprek is altijd kosteloos.

Liever een snel advies en direct aan de slag met je tuin?
Dan ben je van harte welkom op de ‘schetsservice’! 

 

NIEUW: Speciale schetsservice aktie:

Maar liefst 20% korting op een tuinschets op de 'schetsservice' met de kortings coupon uit de makelaars gift card, lees hier meer >>
Makelaars gift card coupon actie

 

 JACQUELINE VOLKER heeft een bouwkundige achtergrond, 12 jaar vastgoed ervaring en studeerde op de Jan des Bouvrie-academie ‘Lifestyle Adviseur, Interior Design & Styling’.

Jacqueline Volker

In 2011 werd haar festivaltuin ‘Het Zilveren Paviljoen’ door vaklieden bekroond met een ‘Gouden Potlood’ voor de hoofdprijs ‘Het winnende ontwerp’ in De Tuinen van Appeltern.
In 2013 was zij met haar tuin ‘De Goudduivel’ opnieuw winnend deelnemer aan het ‘Appeltern Tuinenfestival’. Daarmee mag je een gedegen advies verwachten.

Met een ontwerp van Jacqueline Volker zit het altijd goed!

 

project uitgelicht

Daktuin_dakterras_tuinontwerp_m2.jpg Op het zuiden ligt dit dakterras van ca. 50 m² met fraai uitzicht over Slagharen. Het terras is voorzien van beweegbare shutter schuttingen. De lamellen zijn dicht te draaien, voor volledige privacy en beschutting voor de wind! Vanuit het overkapte...

Nieuw tuinontwerp: kleurrijke achtertuin

De vraag naar meer groene tuinen groeit!...
Lees meer